همه چیز درباره دیوارپوش و انواع آن که باید بدانید

استفاده از انواع دیوارپوش در ساختمان علاوه بر اینکه جلو زیبایی خواهد داشت باعث محافظت از دیوار می شود. همچنین می توان به کمک برخی از دیوارپوش ها محیط را عایق بندی کرد. دیوارپوش پوششی است که بر روی دیوار قرار می گیرد و جنس های گوناگونی دارد. در بخش های مختلف ساختمان می توان از دیوارپوش ها استفاده کرد و در برخی فضاها  به صورت تلفیقی دیوارپوش را به کار گرفت.

نقش انواع دیوارپوش در طراحی منزل

انواع دیواپوش در طراحی داخلی منزل کاربرد دارد. در آشپزخانه فضای بین کابینت ها را می توان به کمک دیوارپوش پوشاند. برای آشپزخانه باید دیوارپوشی انتخاب شود که به راحتی قابل شستشو باشد و دوام و ماندگاری بالایی داشته باشد.

به کارگیری انواع دیوارپوش در سالن پذیرایی و اتاق نشیمن به سلیقه مخاطب بستگی دارد. برخی از دیوارپوش ها نقش های بیشتری دارند و محیط را شلوغ تر نشان می دهند و برخی با سادگی خود کمک می کنند که فضا بزرگ تر به نظر برسد. در حال حاضر دیوارپشت تلویزیون نیز با استفاده از دیوارپوش های متنوع طراحی می شود. معماری داخلی منزل به کمک دیوارپوش می تواند جلوه و نمای بهتری به خود بگیرد.

 

بررسی انواع دیوارپوش

به کارگیری انواع دیوارپوش در دکوراسیون داخلی مزایای بسیاری دارد. در زیر به چند نمونه از دیوارپوش ها اشاره می شود:

دیوارپوش چوبی: وجود چوب در طراحی داخلی موجب گرما بخشیدن به محیط می شود. با استفاده از انواع دیوارپوش چوبی می توان فضایی اصیل و ماندگار را به وجود آورد. چوب ها ممکن است به صورت عمودی یا افقی در بخش های مختلف منزل و محیط های اداری به کارگرفته شوند

دیوارپوش سنگی: این دیوارپوش طرفداران زیادی دارد. زیرا سنگ دوام بیشتری داشته و تا سالیان سال باقی می ماند. برای محل هایی مانند شومینه و دیوار پاسیو می توان از آن استفاده کرد.

دیوارپوش کاغذی: دیوارپوش کاغذی یا کاغذدیواری یکی از عناصر طراحی است که از قدیم مورد استفاده قرار می گرفته و همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است. کاغذ دیواری گلدرشت پذیرایی، کاغذ دیواری طرح داماسک، کاغذ دیواری گل ریز، کاغذ دیوار فانتزی و… از جمله دیوارپوش هایی هستند که می توانند دیوارها را از سادگی بیرون آورند.

دیوارپوش کناف: از جمله انواع دیوارپوش پنل گچی است، که بسیار سبک بوده و طراح های متنوعی دارد. از کناف برای نماهای قوس دار نیز استفاده می شود. همچنین قابل رنگ آمیزی بوده و تغییرات زیادی می توان در آن به وجود آورد. معمولا در کنار کناف از نورپردازی های حرفه ای استفاده می شود تا محیط نمای جذاب تری به خود بگیرد. برای آشنایی با انواع نور پردازی می توان به «همه چیز درباره نورپردازی و نحوه صحیح آن و بهترین روش نورپردازی خانه» مراجعه کرد.

برای طراحی دیوار منزل و محیط های اداری و تجاری می توان از انواع دیوارپوش استفاده کرد. دیوارپوش هایی مانند دیوارپوش pvc، دیوارپوش سه بعدی، دیوارپوش آلومینیومی، دیوارپوش چرمی، دیوارپوش آجر نسوز و… که هر کدام در بخش های مختلف به کارگرفته می شوند.

 

نکات مهم در انتخاب دیوارپوش

برای انتخاب انواع دیوارپوش باید به نکات مختلف توجه کرد. از جمله آنکه دیوارپوش باید بتواند عایق صوتی و حرارتی لازم را ایجاد کند. برخی دیوارپوش ها مانند دیوارپوش سه بعدی از عبور هر نوع صدای اضافه جلوگیری می کند. همچنین از دیوارپوش می توان برای بهینه سازی مصرف انرژی کمک گرفت.

در محیط های پر رفت و آمد مانند هتل ها، مراکز اداری باید از دیوارپوشی استفاده شود که مقاومت زیادی دارد و به آسانی تمیز می شود. دیوارپوشی سنگی، دیوارپوش pvc و دیوارپوش آلومینیومی برای این کار مناسب می باشد. برای انتخاب دیوارپوش مناسب با توجه به کارکرد فضا می توان از مشاوره رایگان استفاده کرد. شما می توانید برای خرید و دریافت مشاوره به ما مراجعه نمایید ما با در نظر گرفتن نکات مختلف راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

 

 

 

1 پاسخ

تعقیب

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *