همه چیز درباره تابلوهای دکوراتیو و انواع آن که باید بدانید

تابلوهای دکوراتیودر نگاه اول شاید تنها به عنوان شی تزئینی دیده شوند اما باید گفت نقش این عناصر در طراحی داخلی بسیار پر رنگ است. به عبارت دیگر تابلو دکوراتیو و نحوه صحیح قرار دادن آن تکمیل کننده دکوراسیون داخلی است.

تابلوهای دکوراتیو المان هایی هستند که منعکس کننده هنر و فرهنگ می باشد و در بخش های مختلف یک ساختمان به کار گرفته می شوند. راهروها، اتاق نشیمن، اتاق خواب، آشپزخانه و حتی سرویس بهداشتی به کمک یک تابلو زیبا می تواند محیط جذابی به نظر برسد.

نقش تابلوهای دکوراتیو در دکوراسیون داخلی

وجود تابلوهای دکوراتیو در دکوراسیون داخلی اتمسفر فضا را تغییر می دهد. یک دکوراسیون مدرن که با تکیه بر سادگی چیده شده با وجود یک تابلو دکوراتیو خیره کننده می تواند بسیار مورد توجه قرار گیرد. در طراحی کلاسیک تابلوها نقش مهمی دارند. شکوه و زیبایی یک تابلو می تواند به انسجام سبک کلاسیک در طراحی داخلی کمک ویژه ای نماید.

معرفی انواع تابلو های دکوراتیو

تابلوهای دکوراتیو انواع متنوعی دارند. ملاک اصلی در انتخاب آنها سلیقه افراد است. پس از آنکه افراد سبک غالب طراحی داخلی منزل را انتخاب کردند می توانند با استفاده از تابلو های مورد علاقه خود فضای گرم و صمیمی را به وجود آورند.

انواع تابلو دکوراتیو

در زیر به چند نمونه از تابلوهای دکوراتیو اشاره می شود:

تابلو دکوراتیو سنتی: تابلوهای دکوراتیو سنتی از سبک رئال یا واقع گرایانه الهام گرفته اند. در این تابلوها رنگ ها نقش مهمی دارند. وجود رنگ های متنوع تابلو دکوراتیو کلاسیک را زنده تر نشان می دهد. بیشتر این تابلوها برشی از زندگی روزمره است و در برخی از آنها می توان مناظر طبیعی را مشاهده کرد.

تابلو دکوراتیو مدرن: در تابلو دکوراتیو مدرن تلاش می گردد که با خطوط ساده تصویری اثرگذار خلق شود. تابلو اشکال هندسی، تابلو دکوراتیو فانتزی و در برخی مواقع پرتره نگاری آثار بسیار چشمگیری خواهند بود. استفاده از این تابلو ها در دکوراسیون داخلی می تواند نظر هر بیننده ای را به خود جلب کند.

تابلو دکوراتیو برجسته: یکی از تابلوهای زیبایی که می تواند ساعت ها مخاطب را مشغول خود کند تابلوها نقش برجسته است. این تابلو ها همیشه دارای مفهوم آشکار و مستقیم نیستند و گاهی یک تابلو مفهومی با نقش برجسته خود علاوه بر زیبایی مخاطب را به تفکر وامیدارد.

تابلو دکوراتیو معرق و خوشنویسی: خط زیبای فارسی می تواند برای طراحی دکوراسیون داخلی منزل ایده بسیار جذابی باشد. تابلو هایی که حاوی اشعار و جملات به خط فارسی هستند حس آرامش بخشی را در محیط به وجود خواهند آورد. تابلو معرق از جمله صنایع دستی است که می تواند در معماری داخلی خانه های ایرانی به کار گرفته شود.

تابلو دکوراتیو در طراحی داخلی: تابلو دکوراتیو عکس های واقعی: در حال حاضر تابلوهای دکوراتیو تنوع بسیار زیادی دارند. یکی از تابلوهایی که با استقبال زیادی همراه شده است تابلو با استفاده از عکس های واقعی است. مناظری همچون دریا، جنگل، تصاویر واقعی از کهکشان و… جزو المان های پرطرفدار هستند. تابلو برای پذیرایی می تواند از بین این طرح ها انتخاب شود و فضای روح بخشی را به وجود آورد.

نکات مهم درباره نصب تابلو دکوراتیو

نصب تابلوهای دکوراتیو باید با در نظر گرفتن نکات مختلف انجام شود. از جمله آنکه نورپردازی بر روی تابلوها به درستی انجام شود. به کمک نورهای خطی و جهت دار می توان یک تابلو دکوراتیو را در کنار سایر المان ها برجسته تر کرد. برای شناخت کافی نسبت به نورپردازی می توان به مطلب «همه چیز درباره نورپردازی و نحوه صحیح آن» مراجعه کرد.

نحوه نصب تابلو دکوراتیو

تابلو دکوراتیو باید در ارتفاع مناسبی نصب شود. به طور معمول یک متر و نیم بالاتر از زمین مرکز تابلو قرار می گیرد. تابلو هایی که در پشت کاناپه قرار دارند باید عرض شان کمتر از کاناپه یا مبل های بزرگ باشد. همچنین تابلو باید بیست سانت بالاتر از مبل یا میز ناهارخوری نصب شود. برخی تابلوهای چند تکه را باید از مرکز دیوار شروع به چینش کرد. نظم و تقارن یا بی نظمی یک امر سلیقه ای نیست. برخی تابلو ها باید در خطوط نامتقارن چیده شوند تا بهتر به چشم آیند و برخی دیگر با نظم خود انسجام و زیبایی بیشتری را به وجود می آورند.

استفاده از تابلوهای دکوراتیو یک روش خلاقانه برای طراحی داخلی ساختمان است. اما به کارگیری تابلوهای هنری باید با توجه به اصول زیبا شناختی و دانش و تخصص انجام شود. برای انتخاب تابلو مناسب می توان از مشاوره رایگان استفاده کرد.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *